Fotosoutěž s wedi!

2018-03-27 17:26:41

Společnost wedi letos oslaví 35 let na trhu a my jsme pro Vás připravili v souvislosti s tímto faktem malou soutěž. Vyhrát může každý, kdo pracuje s wedi a bude dostatečně rychlý, ale to jste s wedi vždy:-)

Co pro to musíte udělat? Stačí, když nám v době od 1. dubna do 31. května 2018 zašlete fotografie svého aktuálního projektu s konstrukční deskou wedi. Nezáleží na tom, jestli jste použili jen jednu desku ke stavbě pultu pod umyvadlo či police anebo postavili celé wellness. 35 z Vás, kteří budou souhlasit s anonymním uveřejněním Vámi pořízených fotografií na našem webu v sekci „wedi v praxi“, odměníme dle Vašeho výběru buďto polo tričkem wedi nebo jednou kartuší wedi 610 lepící a hydroizolační hmoty.  

Z fotografií by mělo být zřejmé, že se jedná o produkt wedi, měly by být alespoň 3 - nejlépe k různým fázím Vašeho projektu, v běžném formátu a rozlišení. Fotografie zasílejte mailem na adresu info@konstrukcnidesky.cz, připojte stručný popis, svůj souhlas s anonymním uveřejněním (pouze na našem webu) a adresu, kam Vám můžeme zaslat vybranou odměnu. V případě trička nezapomeňte uvést požadovanou velikost (M, L, XL, XXL).

O průběhu soutěže Vás budeme informovat v sekci Aktuality.

Pokud jste materiál wedi ještě nezakoupili, na následující měsíce připravili naší partneři hned několik zajímavých akcí – více najdete brzy v Aktualitách.

  

Tags: konstrukční desky, voděodolné desky, desky do koupelny, hydroizolace, sprchový kout